MIT lisansi ile yayinlanan bir urunu mu yapacam?
Acik kaynak dunyasinda siz kullanmayin diye bir sey yok, mecburen kullaniyorum diye de bir sey yok.
Ben de onu diyorum iste, birisinin yaptigi hatayi komple Laravel'e atamak yanlis. Ben Controller icinde include kullanandan, orm kullanmak yerine raw query yazmaya calisanlara kadar neler gordum neler.
Son versiyonlarda kararlik ile ilgili bir sorun gormuyorum. Gayet guzel ilerliyor, hatta ekosistemlerinde bir cok araclari ucretsiz olarak yayinlamaya basladilar.
codeigniter ve cake php kullanmadim onun icin yorum yapamam. ama codeigniter'in gelistirmelerinin bir ara durduruldugunu sonra yeniden basladigin hatirliyorum.
Tekrar diyorum, gelisen sistemlerde bu tur hatalarin olmasi normal. Yazdigimiz kodun 10 sene sonra calismasi bizim icin marifet olmamasi lazim, 10 yil icinde o kodun evrilmesi ve hala okundugunda anlasilmasi bizim icin marifet olmali. Diger durumda bir php guncellemesi ile kullanilan bir fonksiyon phpden silinebilir bu durumda canavar gibi calismayabilir.
Dedigim gibi kendi islerimde Laravel dahi kullanmiyorum ama gidipte +10 kisilik bir team'de Laravel kullanmayin dersek kimse ciddiye almaz. Bunun icin saglam sebepler olmasi lazim. Dedigim gibi artik surum gecislerinde oyle buyuk degisikliklere rastlamadim.
Sen bir 6 versiyonda artisan make:auth yazsana ekranı at buraya