MaveraHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben inceledim yazılımı , yazın kurallarina uyulmuş , yani şimdi savundunuz bu laraveli tekrar girdim baktım versiyon 4 öncesi döküman yok kısaca destek yok .

Ben sizler için diyorum zorluk çekmeyin , ben yeni yazılım için anlaştım öyle olsa banane der parama bakarım .

Birde yok bunun amacı su yok kullanmayı bilmiyor diyen kişiler mantıklı bir argüman söylerlerse faydalı olur.

Deli gibi bazı şeyleri savunan kişiler başka alanlarda deneyimi yok galiba .

Daha geçen gün arkadaş aradı auth kuramiyorum hata veriyor diye , açtım git i hata veriyor , sonra öğrendim onuda değiştirmişler ui paket yüklemek lazım 😃
Adam kafasına göre değiştiriyor herşeyi kendine bağımlı yapmış .
Ben +5 senedir kullaniyorum Laravel'i. 2 Buyuk projede kullandik. Birinci projede 8-10 back-end developer calismisti, ikinci projede 25-30 tane full stack developer calisiyor ve hic bir sorun yasamadim. Burada Laravel fanatikligi yapmiyorum , is disinda Laravel kullanmiyorum mesala. Kendi islerimde NodeJS yazan biriyirm ama kalkipta Laravel kullanmayin demek biraz garip olmus.

Hic bir sistem kusursuz degil, her projenin farkli istekleri var. Eger CI sizin dediginiz kadar guzel olsaydi CI biraklip Laravel'e gecmezdi sirket . Herkes farkli ihtiyaclar dogrultusunda altyapi secip onu uzerine bir seyler insaa ediyor.

Sizin bir tane proje gorup aa Laravel kotu demeniz sizin Laravel' deneyeminiz olmadigini gosteriyor.

MaveraHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben inceledim yazılımı , yazın kurallarina uyulmuş , yani şimdi savundunuz bu laraveli tekrar girdim baktım versiyon 4 öncesi döküman yok kısaca destek yok .

Ben sizler için diyorum zorluk çekmeyin , ben yeni yazılım için anlaştım öyle olsa banane der parama bakarım .

Birde yok bunun amacı su yok kullanmayı bilmiyor diyen kişiler mantıklı bir argüman söylerlerse faydalı olur.

Deli gibi bazı şeyleri savunan kişiler başka alanlarda deneyimi yok galiba .

Daha geçen gün arkadaş aradı auth kuramiyorum hata veriyor diye , açtım git i hata veriyor , sonra öğrendim onuda değiştirmişler ui paket yüklemek lazım 😃
Adam kafasına göre değiştiriyor herşeyi kendine bağımlı yapmış .
+ laravel/ui paket yuklemeden de gayet auth islemi yapabiliyorsunuz.