YILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kisisel islerde dediginiz gibi olabilir evet ama 30 kisinin calistigim takimda maalesef o mumkun degil.

Zaten Laravel'in bu kadar karalanmasinin sebebi versiyon uyuymsuzlugu ama 3 den 6 ya yukseltm islemide mantikli bir hareket gibi durmuyor.
v5.x den sonra, yukseltme islemlerinde cok buyuk sikintilar oldugunu hatirlamiyorum.

Kasilma konusunda ben Laravel'e yuklenmiyorum. Mutlaka yapilan yanlislar vardir. Yuksek trafikli bir cok alt yapi olusturdum Laravel ile. Cache kullanmadan, OPCache ayarlamadan her seyi DB den cekerek yapilan islemlerde illaki kasilacaktir ama gunluk 5m trafik alan sistem yonettim Laravel ile.

Gelisen, teknolojiye ayak uyduran her sistemde zaman gectikte eskiye donuk hatalar olacaktir
Ben inceledim yazılımı , yazın kurallarina uyulmuş , yani şimdi savundunuz bu laraveli tekrar girdim baktım versiyon 4 öncesi döküman yok kısaca destek yok .

Ben sizler için diyorum zorluk çekmeyin , ben yeni yazılım için anlaştım öyle olsa banane der parama bakarım .

Birde yok bunun amacı su yok kullanmayı bilmiyor diyen kişiler mantıklı bir argüman söylerlerse faydalı olur.

Deli gibi bazı şeyleri savunan kişiler başka alanlarda deneyimi yok galiba .

Aktimur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savunulan şey php harici birşey olsa tamam diyebilirim, performans yeterli değil node, go veya .net core deseniz tamam ama PHP paketlerinin yan yana getirilmiş bir freamwork'ü kullanmayın demek ne bileyim. Yaşadğınız problem pure php'de olsa eminim başınız daha çok ağrırdı. 5 senedir kullanılan bir yazılımdan söz ediyorsunuz dolayısı ile bundan komplex, ciddi bir problem olmadığı sonucunu çıkarıyorum. Route'lar şurada, Controllerlar şurada, Middleware'ler şurada yeni bir sürüm için paket problemi çekmediğiniz sürece, geçmek o kadar zahmetli olmamalı görünüyor.

Şimdiye dek symfony ile hiç ilgilenmedim ama düzenleme yapmak için karşıma pure php yerine symfony tercih ederim.
Daha geçen gün arkadaş aradı auth kuramiyorum hata veriyor diye , açtım git i hata veriyor , sonra öğrendim onuda değiştirmişler ui paket yüklemek lazım 😃
Adam kafasına göre değiştiriyor herşeyi kendine bağımlı yapmış .