Pure PHP candır. Bu güne kadar ne yazdıysam hep alt alta bildiğim gibi yazdım. Framework işine ısınamadım hala.
Kisisel islerde dediginiz gibi olabilir evet ama 30 kisinin calistigim takimda maalesef o mumkun degil.
Ne dedin anlamadım 😀
Stabil kararlı olmakla devamlı guncellenek farklı birşey
20 yıldır bu işi yapıyorum ben, kafama göre demiyorum bunu , versiyon uyumsuzluklarla dolu , sunucu Kasım kasım kasıyor .
Kararlı stabil altyapı ile devamlı güncellenen altyapı farklıdır , ben Laravel çıktığı günden beri kullanıyorum , hatta Taylor cakephp geliştirirken forumda bu konuyu konuşmuştuk .
Laravel ticari bir altyapı oldu çoktan , adam kafasına göre stabil kodu değiştiriyor .
Kolay olduğunu iddia edenler version 3 ten 6 ya yükseltme yapsınlar
2008 yılında yazdığım codeigniter sistem taş gibi çalışıyor var sen hesapla
Zaten Laravel'in bu kadar karalanmasinin sebebi versiyon uyuymsuzlugu ama 3 den 6 ya yukseltm islemide mantikli bir hareket gibi durmuyor.
v5.x den sonra, yukseltme islemlerinde cok buyuk sikintilar oldugunu hatirlamiyorum.
Kasilma konusunda ben Laravel'e yuklenmiyorum. Mutlaka yapilan yanlislar vardir. Yuksek trafikli bir cok alt yapi olusturdum Laravel ile. Cache kullanmadan, OPCache ayarlamadan her seyi DB den cekerek yapilan islemlerde illaki kasilacaktir ama gunluk 5m trafik alan sistem yonettim Laravel ile.
Gelisen, teknolojiye ayak uyduran her sistemde zaman gectikte eskiye donuk hatalar olacaktir