mehmetiscod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılımcı geliştirmeye açık değiştirmeye kapalı kod yazmadıysa o proje bir süre sonra çöp olmaya mahkumdur diyelim biz ona
Maybell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravelin bu amaçla kullanıldığını biliyor muydun? Herkesin kendine göre yoğurt yiyişi vardır ama frameworkler bu standartta olmasını sağlar.
Ne dedin anlamadım 😀
Alicanklc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Laravel shift bu işi yapiyor güncelleme yapamiyorsaniz verin yaparlar.

Sizde geri kalani yaparsiniz.
Aktimur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli güncellenen tüm ürünlerde bu soruna rastlayabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Ne tür hatalar için dökümanlara bakmak istediniz. Ayrıca Laravel sürümü nedir?
Stabil kararlı olmakla devamlı guncellenek farklı birşey
YILMAZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha ne kadar sacma seyler duyacagiz acaba Developerlarin yaptigin yanlislari dile ya da framework'e atamazsiniz. Hangi dokuman yok yazin beraber bakalim.
Laravel size destek vermez zaten.

Su anda calistigim sirket uluslar arasi is yapan bir sirket, Gelistirdigimiz altyapida 2013-2014'den beri laravel kullaniliyor. Hic sorunumuz yok. Siz neye dayanarak kullanmayin diyorunuz?








Laravel zeten bi yazilim dili degil, php framework. PHP bilmeenler Laravel yazmaya calistigi zaman ise ortayakorkunc goruntuler cikiyor.

Laravel kolay kullanimdan dolayi yeni baslayanlar tarafindan cok tercih ediliyor ama daha service provider, event listener, queue, middleware vb bir cok ozelligi kullanilmadan laravel kullaniyorlar denilmesi biraz zor.
20 yıldır bu işi yapıyorum ben, kafama göre demiyorum bunu , versiyon uyumsuzluklarla dolu , sunucu Kasım kasım kasıyor .
Kararlı stabil altyapı ile devamlı güncellenen altyapı farklıdır , ben Laravel çıktığı günden beri kullanıyorum , hatta Taylor cakephp geliştirirken forumda bu konuyu konuşmuştuk .
Laravel ticari bir altyapı oldu çoktan , adam kafasına göre stabil kodu değiştiriyor .

Kolay olduğunu iddia edenler version 3 ten 6 ya yükseltme yapsınlar

2008 yılında yazdığım codeigniter sistem taş gibi çalışıyor var sen hesapla