PrensParadise adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben kesinlikle önermiyorum bu arkadaştan 40 adet konum aldım bütğn konunlar 1 sene içinde askıya alındı 4000 tl param çöpe gitti. Ve konumlarda hiçbi değişiklik yapmaduk bu suçu bize atamayınca o zaman rakipleriniz sizi şilayet etmiştir diyerek aradan çekildiler.. Oysa konuşuyorken telafi ederiz konuma sahip çıkarız diyorlardı.. Vaadler boşş, konum açılıyor ama 1 seneye kalmaz askıya alınıyor paranız çöpe gidiyor.
Merhabalar,
Konumlarda 1-2 hafta olmadı 1 ay gibi sürelerde bir problem olursa ücretsiz destek sunuyorduk. Fakat bunlar genelde kelime bazlı konumlar olduğu için spam riski ve rekabetten dolayı kapanmaların olabileceğini herkes biliyor yani bunuda tamamen iyi niyet çerçevesinde sunuyorduk. Şimdi aradan 1 sene geçmiş gelmiş böyle bir durum yaşandı diyorsunuz. Hiç bir zaman hiç bir konuma uzun süreli garanti sunmadık, sunmayızda. Spam ve keyword konumlarda bu risk her zaman vardır.

Siz 4.000 lira param çöpe gitti diyorsunuz fakat 4.000 TL bütçe ile Google Ads'te anca bir ay yayın yapabilirdiniz. Mevcut bütçeyle 1 yıl yayın yapmışınız ve iş almışsınız bunu bile bir nimet olarak görmek gerekiyor. Lütfen yorum yaparken olmayan vaatler üzerinden bahsetmeyelim.