SerhatCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntı şu ki hesap kullanılmıyor.

Hesap ve hesap sahibine ulaşım olsa hiç problem yok da, adam sırra kadem basmış 😅
o adam değil hocam, aradığınız numaradan çıkan şahısa ulaşın. Kurumsal konuşun, felanca yerin yönetim kurulu üyesiyim, size bir işimiz düştü falan fistan diye, madem adama ulaşamıyorsunuz, bu adamdan medet umun, ama adam ortaya çıkarsa, başınız büyük derde girer

avrupaaffiliate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam instagram kullanıcı adı alma konusunu piyasaya ilk ben açıklığa kavuşturdum. Bu işlerde tecrübeli olan biri olarak şunu diyebilirim ki sizin de dediğiniz gibi marka tescil belgeniz yoksa hiçbir şekilde alamazsınız kullanıcı adını. Marka tescil belgesi olmadan kullanıcı adı almak facebook medya desteği olan ajanslar için bile zordur diye biliyorum. Marka tescil belgeniz varsa snapchat, tumblr, instagram, twitter facebook olmak üzere hepsinden tescilinizin olduğu kullanıcı adını çok rahat alabilirsiniz. Bu konuda yanıt verme süreleri olarak en hızlının snapchat olduğunu düşünüyorum

Edit: Marka tesciliyle bile zorlu bir süreçtir bu. Ayrıca instagram, kullanıcı adını size vereceğinde hak sahibinin (yani sizin) bazı iletişim bilgilerini kullanıcı adını elinden aldığı kişiye iletir
hocam yazdıkların akıl karı değil, ben kullanıcı adını aldıysam ve o kullanıcı adını kullanıyorsam, birileri marka tescili ile bile alamaz. İlk ben almışım kullanıcı adını. düşünsenize kız arkadaşınız ile özel konusuyorsunuz, özel resimleriniz var, birileri gelip sizin kullanıcı adını kullanmaya başlıyor. Hesapta ki yazışmalar falan da duracak o halde o zaman ?