Dostum, tamam haklısınız ülke kötü, evet ülke sınırları içinde, 5 şirket ve 100 kişinin cebi dışında kimse düşünülmüyor.
Ama zaten para kazanıyorsunuz, benim gibi yapın.
Bu ülkeye vermeyin vergi, açın Amerika'da bir şirket. Paypal'a Business kayıt yapın. Toplasanız $1250 dolar masrafı var.
Zaten bu parayı kazanacaksınız/kazanıyorsunuz.
Ben mesela bütün ödemelerimi stripe ve paypal üzerinden alıyorum. Zora düşmedikçe Ülke'de ki şirketi kullanmıyorum.

Kurumsal şirketiniz olsun, freelancer platformlarına kurumsal üyelik açın, $ ile iş alın,Türkiye'den ucuza yaptırın işi oradanda pasif ek gelirleriniz olsun.

"Ülke'de paypal yok, üfffff ne biçim ülke bu yaaaaa"demek yerine çözüm üretmek gerekmekte.

edit: konuyu açana yada konuya yorum yapan arkadaşlara sitem etmiyorum, bana Paypal'ın dispute sistemi gibi çalışan bir tane ödeme aracı yada bankanın anlaşmazlık konusunu dile getirin"
Bu forumda 2 defa dolandırıldım, savıcısından,banka memuruna kadar bir kişi sorunumu Paypal kadar hızlı çözemiyor.
Paypal'da açıyorsun dispute(anlaşmazlık), koyuyorsun kanıtları, adam aksini kanıtlayamazsa, paypal direk paramı benim hesabıma gönderiyor.