Arkadaşlar business hesap açamama sorunu herkeste var. Kişisel hesabı açın mail onayını yapın. Daha sonra yeni sekme açıp business pinterest yazıp aratın ve oradan sorunsuz bir şekilde kaydınızı yapın.
Arkadaşlar uzun süredir yeni pinterest siteler kurmuyordum yaklaşık 2-3 gündür yeni siteler için testler yapıyorum , elimde bir çok eski pinterest hesabıdır rich pinli domaindir ıvır zıvır baya şey olduğundan testleri çok yönlü yapabiliyorum , pin silinme olayını duydum fakat pinterest sublarla ilgili bir güncelleştirme yapmış daha değişik bir olay var çözemedim şimdi testlerden bahsedecek olursam
* Subsuz yani ana domain her türlü pinleme yapıyor
* Subdomaine gelecek olursam bazı subdomainler sadece önceden kendine açılmış pinterestlere pinleme yapabiliyor , bazıları ise yeni açtığım pinterestlerede pinleme yapabiliyor , burda bi paradox var çözemedim..
* 0 ' dan alınan daha önce pinterestte kullanılmamış domain yeni ve eski pinterest hesaplara sublu subsuz pinleme yapabiliyor.
* Son güncellemelerden sonra en iyi ayakta kalan sitelerim önceden cloudflare kurmuş oldugum siteler .
* Api ile çalışan eklentiler başlık çekemiyor
Bonut Not : Adsense reklam kısıt yiyen sitelerimdeki eski reklam kodlarını kaldırdım bağlantı reklamları yada eşleştiren içerik reklamları ekledim hepsinde reklam kısıtı kalktı..
Hocam bu işlemi yaptıktan ne kadar süre sonra reklam kısıtlaması kalktı? Ve ne kadar süredir kısıtlama gelmiyor?