Hangi altyapiya guvenerek bunu soyluyor devlet yahu? Bankalar bile en ufak yuklenmelerde kapanirken PayPal gibi bir sistemi ne sekilde barindiracaklardi acaba?
Sinirlenmemek elde degil. Nerede yasiyorsunuz, ne yasiyorsunuz, hangi kafadasiniz anlamak cok zor.
Size her sey mustehak. Yakinda interneti de elinizden alacaklar. Devlet hakli demeye devam edebilecek misiniz bakalim.
Hocam bakın ben illa olsun tarzında cümle kurmadı ayrıca PayPal inanılmaz iyi birşey hatta kart dagıtıma başladığı gün kartını almıştım devlet sunucunu barındır vergi ver anlamında beyanda bulundu şimdi devlet haksız olabilir bu beni alakadar etmez devleti savunmuyorum ama
Sizden vergi almak istiyoruz demesi her Türk vatandaşından olduğu gibi normal bir olay
Kesinlikle doğru karar. İyiki kapanmış vs demiyorum kendimde kullanıyorum devletin tek amacı vergi almak firmada buna karşı türkiyeden çekildi ama ayni firma Avrupa ülkelerinde vergi veriyor
Tekarr söylüyorum desteklemiyorum ama ben bir görüş söyledim iyi veya kötü açılması benimde işime yarar ama kalkıp sanki devlet için ölüyorum.kaç aydır işssizim kalkıp buna rağmen savunmam
Devler vergi istemekle haklı bunu diyorum çok haklı hemde
Doğru demiyorum kapanması bakın tekrar ediyorum ama devletin isteme hakkı varsa istesin ne diyim yani devleti ben yönetmiyorum. Ama. PayPal türkiyede ki tüm bankları sollar o kalitede banka yok