konuya kilit talebi gönderdim amacından saptı çünkü ayrıca sizlere laf yetiştiremeyeceğim hayatınızda başarılar dilerim.sizin güvenmenizle bir yere gelmedik sizin güvenmemenizle biryerdende gitmeyiz

ibagmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın ama resmen insanları burada saf yerine koyuyorsunuz.

Konuda hayal ürünü diyerek tabir ettiğiniz kişileri sağır sultan biliyor, resmen dalga geçer gibi yok şundan bahsetmedim, yok isim vermedim vs.

Konuda haklı bulundunuz, konu sonlandı. Kişileride tanımam ama bu platform maalesef sadece sizden oluşmuyor ve konularınız artık gerçekten bunalttı beni ve buradaki arkadaşları.

Madem hakkınızı savunacaksınız, adliyeler, mahkemeler var oraya başvurabilirsiniz, sizin hakkınızı savunup savunmayacağınıza buradaki insanlar değil siz karar verirsiniz.

Ayrıca şahsi görüşüm, kurumsal üyeliğinizin benim adıma sadece anlamı "Rank" dır çünkü ortada bir vergi levhanız dahi bulunmuyor, yukarıda yazan arkadaşa tamamiyle katılıyorum. Bu olay benim neznimde sizi kim haklı görürse görsün benim için siz haksızsınız şu olaylara baktığımızda. Kurumsal üyesiniz ama bana göre güven ortalamanız sıfır.

İyi günler.
....

güvenden dem vuruyorsunuz 19 traderda -1 traderınız var 123 de %100 adama gelmiş güvenden nasihat veriyorsun hadi canım ya