Arkadaşlar uzun süredir yeni pinterest siteler kurmuyordum yaklaşık 2-3 gündür yeni siteler için testler yapıyorum , elimde bir çok eski pinterest hesabıdır rich pinli domaindir ıvır zıvır baya şey olduğundan testleri çok yönlü yapabiliyorum , pin silinme olayını duydum fakat pinterest sublarla ilgili bir güncelleştirme yapmış daha değişik bir olay var çözemedim şimdi testlerden bahsedecek olursam
* Subsuz yani ana domain her türlü pinleme yapıyor
* Subdomaine gelecek olursam bazı subdomainler sadece önceden kendine açılmış pinterestlere pinleme yapabiliyor , bazıları ise yeni açtığım pinterestlerede pinleme yapabiliyor , burda bi paradox var çözemedim..
* 0 ' dan alınan daha önce pinterestte kullanılmamış domain yeni ve eski pinterest hesaplara sublu subsuz pinleme yapabiliyor.
* Son güncellemelerden sonra en iyi ayakta kalan sitelerim önceden cloudflare kurmuş oldugum siteler .
* Api ile çalışan eklentiler başlık çekemiyor
Bonut Not : Adsense reklam kısıt yiyen sitelerimdeki eski reklam kodlarını kaldırdım bağlantı reklamları yada eşleştiren içerik reklamları ekledim hepsinde reklam kısıtı kalktı..