Hocam gördüğüm kadarıyla şikayet sitelerinden çok korkuyorlar. Size tavsiyem sikayetvar ve
https://kargotakiptr.com/ sitesine şikayet oluşturun. Keşke böyle şeyler yaptırmasalarda adam gibi işlerini yapsalar ama mecbur bırakıyorlar.
Hocam ptt nin kendi sitesine,hepsiburada'ya falan hep kayıt oluşturdum.Şimdi şikayetvar'a da yazdım.Artık iyice sıkıldım gerçekten.Tuvalet kağıdı alanların bile siparişleri teslim ediliyor ayıptır terbiyesizliktir ya.Madem altından kalkamayacaksın neden kargoya taşıma belgesi düzenliyorsun?! Bırak firma başkasına versin kargoya (satıcı hepsiburada)
Çok sıkıntı durum. Çözüm değil ama 2 sene önce kargoda telefon kayboldu, 2 hafta bizi uğraştırdılar. Geldi gelecek felan. Neyse ortağım da çok iyi adamdır ama agresiftir böyle durumlarda sabrı taştımı problem adam oluyor. Gitti kargoya kimseye dokunmadan masa sandalye pc kırdı gecirdi sonrada bi sandalyeye oturup kargomu getirin bekliyorum dedi 😅 15dk sonra telefon icin yazdigimiz tutanakta ki parayi verdiler. 2 gün sonra kargo şubesinin müdürü geldi. Bizim spor salonunun üyesiymiş bilmiyoduk da. Dedi ki sizin telefonu kurye çaldı biliyoz ama ne kurye işten atiliyor nede merkez kargonun parasini ödemek istemiyordu size. Meğer o gün bölge sorumlusu teftişe gelmiş o yıkım esnasında da oradaymış adam korkudan parayı 15dk icinde verdirmiş .) Şimdi bu yöntem tabikide yanlış tabi ki de yapılmamalı ama neden insanı aptal yerine koyup bu gün git yarın gel yapıyorsunuz ki dimi. Sizin yazıyı okuyunca aklıma geldi sinirlendim yazayım dedim 😅
İçime kurt düşürdün hocam

Her saat artık f5 yapmaktan yoruldum.Kargo daha 8 gündür yola bile çıkmamış hala ptt deposunda bekliyor anadolu yakasında sen düşün
ürünü teslim almanızın başka bir yöntemi var. Nerede bekliyorsa, orada beklesin diye telefonla ulaş, çıkarmasınlar yola, gelip alıyorum diyeceksin, en son cümleye de sizin getireceğiniz kargoyu da, dağıtımını da diyeceksin ( şaka bir yana öyle bir şey deme )

git kendin al en iyisi, adanadan istanbul harem otobüsüne bin, haremden de gideceğin yere git al otobüse bin daha çabuk alırsn
Hocam kargo daha Anadolu Yakası KİM deposundan çıkmamış ki

Bırak şubeye gelmeyi ürün daha yola bile çıkmamış 7-8 gündür sen düşün.