Atay-Mak Makina Ltd Şti bünyesinde bulunan ahirdavat.com ailesine ve özellikle canlı destekte bulunan Çetin Bey'e çok teşekkür ederim.

En iyi dostluklar kavgayla başlar ya bizimkisi o hesap oldu

https://www.ahirdavat.com/urun/bosch...kesme-makinesi şu ürünü satın aldım. Ödemesini yaptım. Fakat teknik bir hata yüzünden ürünün aslında stokta olmadığını farkettiler ve anında geri dönüş yaptılar (Ürün çalıştığım yerin adına alındı faturasını değerlendirelim diye). Ürünün ellerinde kalmadığını son ürünü de mağazadan sattıklarını, dilersek para iadesinin hemen gerçekleştirilebileceğini veya ürünün maksimum 21 gün içerisinde kargolanacağını belirttiler. Ben biraz sinirle çıkış yaptım fakat sonra ürünü beklemeye karar verdim. 10 gün sürmedi ürün kargolandı ve ürünü teslim aldım. Teslim sürecinde, öncesinde ve sonrasında hatta gece 12 de bile canlı destek üzerinden tüm sorularınıza içtenlikle cevap veren ve ilgilenen çok az sayıda firma vardır bu arkadaşlar da onlardan bir tanesi.

Bu konuyu açtığım saatlerde Bosch ürününü kayıt ettirirken faturamı bulamadığımı yazdım, hemen satın alma tarihini canlı destekten yanıtladılar Bu bile ne kadar ilgili olduklarının bir kanıtıdır.

Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğiniz bir firma. Ayrıca fiyatları da piyasaya göre gayet makul.

Tekrar teşekkür ederim.

Not: siteyle uzaktan yakından bir alakam yoktur, moderatör isteği olursa satın alma faturamı paylaşırım (kopyası dükkanda olması lazım).