hasanbugra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Daha önceden bir dişimi çektirdim ve şuan yerine her hangi bir köprü yada implat vs yaptırmadım eğer çiğneme konusunda sıkıntınız olmazsa yaptırmanıza bile gerek yok 3-5 gün orada dişin olmadığını fark ediyorsunuz sonra böyle birisi sorduğunda anca aklınıza geliyor. Geçmiş olsun

Dipnot : Doktorundan kesinlikle biteral iste aşırı derecede bir ağrı kesme özelliği var biraz uykunuda getirir diş çekimi sonrasında kistin'den kaynaklı ağır bir acı çekebilirsin. Çok zorladığı noktalarda kesin kurtarıcın olacaktır.
Teşekkür ederim önerilerinizi not aldim
Madebodom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıldır implant sektöründeyim 5000den fazla ameliyata girmişimdir. Net olarak şunu söyleyebilirim; implant yaptırmanız yararınıza olur çünkü kaplama yatırırsanız sağlam 2 dişinizi kesecekler (çarklayacaklar) Ülkemizde iimplant maliyetinden dolayı çatlamak daha makul görülüyor ama siz oraya implant yaptırmazsanız oradaki kemik günden güne eriyecek çünkü orada dış yok ve o kemik çalışmıyor/görevini yerine getirmiyor. Bu da o kemiğin erimesine sebep olur. Haliyle siz bir kaç yıl sonra gelip ben implant yaptırmak istiyorum dediğinizde orada kemik olmamasından dolayı implant da yatıramayacaksınız. Tavsiyem dişi çektirin iyice tabanını kürete etsinler / temizlesinler , o dokuyu alsınlar. Ardından 1-1.5 ay sonra gidip implant yaptırın. (Bu sürenin amacı dış etinin kapanması)
Ve tavsiyem kesinlikle yerli implant yaptırmayın.
Hocam implant her bölgeye olmuyormuş size röntgeni atabilirim isterseniz