Yönetmenin yaptığı her iş beğenilecek diye bir şey yok. Bunu yanlış düşünüyorsun. Sen çok güzel bir iş yaparsın, kimse beğenmez ama bundan 50 yıl sonra gerçek değeri anlaşılır. Ayrıca başkaları beğenmiyorsa bir sor neden beğenmiyorlar,her zaman dinle, dinle ki yeni şeyler öğren.
Malesef ben de çok sevmem kalabalıkta olmayı ama eminim sen de biliyorsun, bu sinema işleri network ağı ile oluyor. Orada bir kişiyle tanışsan bile sana büyük bir kapı açılır.
Umarım hayallerine kavuşursun, Allah yar ve yardımcın olsun.
evet haklısınız dinlemek sonuç çıkartmak önemli ve network çok önemli o tarz yerlere gidip biriyle tanışmak komple yön verebiliyor kariyerine tanıdıklarım var öyle olan
Başarı sağlamış bütün insanların ilk deneyimlerinde başarılı mı olduğunu sanıyorsunuz?

Başarı başarısızlıklar sonucu yakalanır. Korkacak bir şey yok. Merdivenin ilk basamağına ilk defa tırmanan bir çocuksunuz sadece. Büyümek için gerekli adım bunlar. Düşmeden yürümeyi öğrenen bir bebek var mı?
Anlatabildiğimi düşünüyorum. Başarılar dilerim.
Evet çok güzel anlattınız aslında, çok teşekkür ederim bu moral yazısı için

Korkanin çocuğu olmaz diyip git oraya. Yerin dibine girceksende gir ne var yani. Diğer gun oradaki insanlari bir daha görecek misin hayir? Galadan sonra kimse de hatırlamaz neler izlediğini. Herkes kendi filmiyle uğraşır onun hakkında düşünür. Bu ulkede hersey olabilirsin ama rezil olamazsın. O yuzden rahat ol hiç birşey olmaz.
Sent from my SM-N975U1 using Tapatalk
korkanın çocuğu olmaz harika bir motivasyon cümlesi oldu hocam 😂