Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaş mamaya alıştırma sonra başka şey yemez.. tavuk ince kemik verme sakın bağırsakta yırtmaya sebep olur. o zaten balık tavuk et pişince zaten kısmetini kendi alır. yemek masasının üstüne çıkmasının yasak olduğunu bilirse çok rahat edersin. arada kedi ciğeri alıp haşla ver. çok sağlıklı olur. çığ et kesinlikle verme parazit yapar. erkek kedi yakında sağa sola fışt fışt minik minik işaret atmasına şimdiden hazır ol hepinize mutluluklar
son cümleye sesli güldüm
Diğer önerilerinize dikkatle uyacağımdan emin olabilirsiniz. Yemek masamız zaten yüksek ve enteresan şekilde bizim masalara atlıyor ama yemek masasının yanında tabure olduğu halde hiç çıkmadı.

Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mama için farmina nd alın efsanedir ama biraz pahalıdır. 10 kg alırsanız ucuza geliyor
teşekkür ederim öneriniz için internetten birazdan siparişim var onu da ekleyeyim bari

webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam tüyleri konusunda parazit ilaçları mevcut olduğu için ne hayvana ne bebeğinize hiç bir şekilde sorıun teşkil etmemekte bide şöyle bir algı var genelimizde tüyü kaçarsa kist yapar diye çok yanlışmış sora sora öğrene öğrene onu gördüm kedi yada köpek dışkısıyla attığı tüy yutulursa kist yaparmış oda düşük bi ihtimal o yüzden bu sorunu tamamen ortadan kaldırmak için parazit ilaçları mevcut bebeğinizin alerji gibi bi durumu varsa ona bişey diyemem 40 günlük yeğenim var beraber yatıyorlar kedimizde ona sahip çıkıyor yanından ayrılmıyo biri bişey yapar diye aynı şekilde 3 yaşındaki yeğenimlede büyüdü bu kedi
Aslında bu yabancı ülkelerde çok gelişmiş bir kültür. Videolarda izliyorum köpek şapur şupur yalıyor bebeği kimse müdahale etmiyor. Bizde olsa o köpek kapının önüne konurdu. Dün benim çocuklara gösterdim telefon ekranından yiyecekler hayvanı bir iki eve götüreceğim zaten eğer alışırlarsa doğru barınağa