Hocam selamlar, geçmişte (2013 veya 2014) akbankda kredi kartım vardı ve geç ödemeleri yüzünden biraz sıkıntılar yaşadım kartı iptal ettiler, ben de bir süre sonra komple borcunu kapattım. 2012 yılından beri sigortam aralıksız yatıyor ara ara başvuru yapmama rağmen (maaş aldığım bankalar dahil) sürekli red veriyolardı. Sebep olarak farklı bir bankada 1.000 tl lik bir kredi kartı borcu olduğunu iletiyolardı. Yaklaşık 10 ay önce yeni bir kredi kartı başvurusu yaptım (işbankası ve maaş aldığım banka değil) sonuç onaylandı 10bin tl limitli kredi kartı çıkarttılar, kredi kartını bir iki ay düzenli ödeme yaparak kullandım sonrasında mobil bankacılıktan kredi başvurusu yaptım acaba çıkacak mı diye ve 25 bin tl lik kredi kullanabileceğimi ilettiler. Farklı bankada uzun zamandır hep ekside olan kredi kartıma rağmen krediyi onaylayabildiler. Üstelik geçmişte baya bi sıkıntı yaşamama rağmen.

Yani kısaca bu banka işlerinin sonuçlanma durumu şube ve şube çalışanlarına göre farklılık gösteriyor olabilir, aksi halde banka sicili bozuk ve farklı bir bankaya borcu olan birisine hem kredi kartı hem de kredi çıkartmaları zor bir ihtimal.