MiLLer7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kuşların en büyük düşmanı cereyanda kalmak
Balyoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm :/ Hayvan sevgisi nedir iyi bilirim. Benimde 12 senelik can dostum Hector öldüğünde çok kötü hissetmiştim kendimi. Harika bir golden dı kendisi.
muhammedsansal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne soylenir bilmiyorum, uzuldum.
Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten üzücü durum. Benimde cennet papaganimi ailem yazlıkta balkonda gece serin serin uyusun diye koymuş ve sabah güneş altında kalmış ölmüştü ☹ İnsan üzülüyor dikkatli olmak lazım ☹
hediyepaketleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rottweiler köpegim vardi adi raki koymustum 3 kattan balkondan sokak köpeği bana havliyor diye havladi ve atladi kopege dogru iki adim atti ve yere düştü sonra öldü vurdum ona niye atladin diye vurma dediler hayvan can cekisiyor dediler aglamistim arabaya koydum ve bi kurek aldim gittim topraga gömdum ..
arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece gece üzdün beni
Bakgidio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.
Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok üzücü bir durum gerçekten.
İnsan çok bağlanıyor.
digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kedisi, köpeği, kuşu yani bir canı emanet alan arkadaşlar;
Biraz dikkat, biraz özen, biraz emek...
Bir hayvan sizin ihmaliniz yüzünden acı çekerek can vermemeli.
Çok geçmiş olsun, inşallah bir daha ki sefere daha ihtimam gösterirsin kardeşim.
Çok üzücü...
Teşekkür ederim herkese. Yıllar geçmese de uzun süredir beraber olunca insan üzülüyor. Eve geldiğimde ilk baktığım şey oydu. Yemi, suyu bitmiş mi, kafesi temiz mi diye. Uzun bir süre yenisini almam muhtemelen. Alsam bile önce daha düzgün bir yer yaptıktan sonra olur sanırsam.