Hayırlı geceler r10 ailesi,
ben İstanbul üniversitesinde radyo tv ve sinema bölümü öğrencisiyim yazmaya aşırı meraklıyım ve gelecekte başarılı senarist olmak istiyorum
geçen sene ilk senaryomu yazdım ve TÜRSAK 16. Geleceğin sineması yarışmasına gönderdim. Bu yarışma kültür bakanlığıyla ortak bir yarışmaydı. Senaryo Kısmını kazandım ve bize filme çekmemiz için bir bütçe ve zaman verdiler.
Benim bilgim yok tabii 2. Sınıf öğrencisiydim öyle arkadaşlqrla çektik gönderdik. Yarışma zamanı galada bir baktım herkes kocaman insanlar mezun olmamışlar bilerek bu fırsatlardan yararlanmak için veyahut 4. Sınıf fakan 4. 5. Filmi benim ise ilk filmimdi
O an yerin dibine girdim zaten oyuncu bulamadım hiç istediğim gibi bir film çıkmadı ortaya kimisi a
ama ben sevinemiyorum nedense ya izleyen insanlar bu ne buna mı destek verilmiş derseler diye korkuyorum siz olsanız ne yaparsınız veya bana bir akıl verin moral verin veya yerin dibine sokun ne biliyim
Yönetmenin yaptığı her iş beğenilecek diye bir şey yok. Bunu yanlış düşünüyorsun. Sen çok güzel bir iş yaparsın, kimse beğenmez ama bundan 50 yıl sonra gerçek değeri anlaşılır. Ayrıca başkaları beğenmiyorsa bir sor neden beğenmiyorlar,her zaman dinle, dinle ki yeni şeyler öğren.
Malesef ben de çok sevmem kalabalıkta olmayı ama eminim sen de biliyorsun, bu sinema işleri network ağı ile oluyor. Orada bir kişiyle tanışsan bile sana büyük bir kapı açılır.
Umarım hayallerine kavuşursun, Allah yar ve yardımcın olsun.