Hiç endiselenmeye gerek yok. Yolun başındasiniz. Kimse sizden firstclass top bir film beklemeyecek zaten. Milyon dolarlar harcanıp beş para etmeyen filmler var. 😊 Bunlar size tecrübe kazandıracak 😊 Bende izlemek isterim filminizi 😊
aslında ben de kendimi bu şekilde motive ediyorum ve çok sevdiğim bir hocam ilk filmin bu ama asıl ilk filmin ikinci filmin olucak çünkü bu hataları yapmayacaksın diyerek motive ediyor. PM ile iletiyorum film linkini
Öncelikle cesaretin için tebrik ederim seni.
Naçizane iki tavsiyem olur sana
1) hatalarından ders alabilirsin;
Birilerinin filmini kötü bulması senin için kötü birşey degil, bana inan.
asıl geribildirimleri değerlendirip yenisine doğru koştuğunda bunu farkedeceksin.
2) çok klişe bir laftır fakat çok da doğru bir laftır "yenildigin zaman degil, vazgeçtigin zaman kaybedersin"
bu sebeple yaptığın şeyden heyecan duyuyorsan, kalbin atıyorsa , panik yapıyorsan, korkuyorsan
bunlar seni zinde tutan şeyler olur. bu sayede sürekli kontrol edersin yaptılarını.
Gösterim günü haber verirsen gelip izler ve fikirlerimizi iletiriz sana da.
Yeniden tebrik ederim
güzel yorumunuz için teşekkür ederim,
Aslında haklısınız tavsiyeleriniz çok doğru ben de bunlar üzerinde yoğunlaşmaya çalışıyorum yani bu benim ilk filmim ve kimse adam akıllı somut şekilde elimden tutmadı ve ortaya bu çıktı, önemli olan aslında 2. Film bu filmden ders almam lazım ama ortada bir başarı var sonuçta senaryo aşamasını kazanan film olmayı hak eden bir senaryo... Ah keşke doğru kullansaydım o zamanı diyorum hep