HalitBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyler satıcı bilerek yapıyor ben bu işi 2 yıldır yapıyorum satıcının amacı ürünlerin satış sayısını yüksek göstermek olay şöyle oluyor
Adam mağazayı açar ürünleri yükler fiyatalri 1 2 3 TL yapar herkes satın alır eyvallah burda sorun yok
Satın aldıktan sonra 1-4 gün arasında size mesaj gelir satıcıdan merhaba efendim sistemde sorun oldu size para iadesi yapacağız bilginiz olsun derler olayı kapatırlar ve satıcı amacına ulaşmış oluyor boşuna denemeyin tabi karar sızın iyi akşamlar

+ olarak adam mağaza popülerliğini arttırıp bedavadan reklam yapıyor mantıklı bir hamle. Baksana nasıl yayıldı r10dan bile en az 70 kişi oyunun sonunu bildikleri halde meraklarına yenik düşüp sipariş geçti Ki dünyada r10 gibi nice siteler ve platformlar var hem aliexpress bedavadan reklam yapmış oluyor özelikle de black friday gibi yılın en önemli alışveriş haftasında , bence aliexpress tarafından ilgi çekme amaçlı bilinçli olarak tasarlanmış bir profil Eminim birçok kişi bu ürünleri gördükten sonra başka profilleri ziyaret edip oradan da farklı ürünler satın almıştır.