Merhabalar
Android için uygulama yazdırmak istiyorum Uygulamanın özellikleri aşağıdaki gibi olacak
1-Uygulamanın genel mantığı içersinde 8-10 arasında öğrenci bununan 15 tane grubu takip edeceğim bir program olacak
2-Programı 3 4 kişi aynı anda kullanabilmeli Yani benim yaptığım işlem otomatik olarak kaydedince diğer arkadaşlara da yansımalı Binaen aleyh uygulama sunucu üzerinden çekecek verileri kayıt ederken de sunucu üzerine kaydedecek
3- 150 kadar öğrenciyi 20 farklı kriterde değerlendireceğiz Mesela şöyle düşünelim Beden Eğitim dersinde uzun atlama, top sektirme, şut çekme gibi farklı kriterlerde 150 öğrenciyi de 5 lik not skalası ile değerlendireceğim Her grubun Top Sektirmedeki ortalamasını ve grupların sıralamasını görmek istiyorum Ayrıca A öğrencisinin bütün etkinliklerdeki ortalamasını görmek istiyorum
4-Dilediğim gibi grup ekleyebilmeliyim, dilediğim gibi yenş etkinlij ekleyebilmeliyim, her gruba istediğim kadar öğrenci ekleyebilmeliyim
5-Bütün bu verileri istediğimde Excel olarak çıktı alabilmeliyim
6-Yukarının özeti olarak uygulamada Gruplar için birer sayfa, Öğrenciler için birer sayfa,her müsabakadaki sıralamayı görebilmem için müsabakalar için sayfalar olması gerekiyor
Fiyat tekliflerinizi bekliyorum