Tüketici hakem heyetinin yapabileceği birşey yok, paranız iade edilmedimi hocam? Mağaza yanlış fiyat girip düzeltmişte olabilir. Bu konu hakkında Tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmak bence yanlış. Büyük ihtimalle ret kararı gelmiştir.

Bazen bizde yanlış fiyat girebiliyoruz hatta ve hatta bazen stokta kalmıyor mecburen para iadesi etmek zorunda kalıyoruz. Böyle yaptığımız zaman tüketici hakem heyetine giderse millet vay bizim halimize.
Konuyu okumadınız sanırım. Aynı satıcı aynı ürün için aynı tarihte yine aynı şeyi yapmış.
Büyük ihtimal maddi zarara uğramadığınız için savunma dahi almadan reddetmişlerdir. Elinize ulaşsa da sonra sizden geri almak isteselerdi belki çok daha farklı olurdu ama boşa ümitlenmeyin. O fiyattan aldırmazlar size. Kaldı ki isterse karara bağlasın Tüketici Hakem Heyeti. Alınan kararı tanımayabilirler. Devletin kurumu mu, ne iş yarar anlamıyorum. Karar veriyor ama karar karşı taraf tarafından tanınmazsa dava açmanız gerekiyor. Boş verin moralinizi bozmayın.
Doğru hocam türknet sağlamadığı hizmet için fatura çıkartmıştı thh beni haklı buldu, türknet kararı uygulamadı türkneti icraya verdim.