Cumindirimi diye geri sayım var. Doğru olabilir. Ben Osmanbeyde bir tekstil mağazasında çalışıyordum. Genelde sezon değişikliğinde, sezonda 60 dolara sattığımız bir ürünü, tüm mağaza ve depoyu boşaltması şartıyla herşey 1 dolardan veriliyordu, böyle birşey de olabilir. Firma az satış sebebiyle istediği kadar satış yapamadığı için, satış ve yorum yükseltmek için yapmış olabilir, bir müşteri için reklam parası ödemek yerine bu şekilde daha mantıklı olabilir. Daha aklıma bir çok mantıklı olabilecek sebep geliyor fakat herşey bir yana sağlam bir ************** da olabilir. Nasılsa kimse 3 ün 5 in peşine düşmez, 100 bin kişiden 1 dolar vursam yeter diyen biri de olabilir. Ben de bir mont ve bir eşofman takımı sipariş verdim, eğer gelmezse iade talebinde bulunacağım kimse de iade isteğinde bulunmamazlık yapmasın bence. Eğer olursa gelecekse de ürün açıklamasını olurken dikkat edin, ürün ebatları asyalilare göre farklılık gösterir, normalde M giyiyorsaniz XL olarak sipariş verin, bakarsınız gelir, dar gelmesin