Herhalde bana yazılmış bir mesaj. Çünkü benden başka avukat veya mali müşavir bu konuya cevap yazmamış.

Öncelikle burada göz korkutma vs. durum yok. Gerçeklerden başka bir şey veya abartma yok yazdıklarımda. Ne diyorsam o, çünkü bu işi yapıyorum. Birkaç sözüm olsun bu konularda musadenizle. Bana bu durumları yaşamadan gelen de var, yaşayıp vergi kaydı açınca işlerin ne kadar basit ve kolay ayrıca maddi külfetten kurtulmanın en kolay yolu olduğunu gören de var.

Reklam konusuna gelince dogrudur reklam yasak. R10 yönetimine sorabilirsiniz hiç reklam talebim olmuş mu diye. Ayrıca bana çeşitli kanallardan danışan insanları konu hakkında bilgilensin diye dolaylı olarak r10'a yönlendiriyorum.

Sendika değil de zaten İnternet geliri olanların dernekleşmesi konusunu ortaya atan şu ana kadar sadece benimdir veya ilklerdenimdir herhalde. İnternet geliri olanların bir an önce toplanıp dernekleşmesi gerek. Sonuçta amatör olarak ben de bu işlerin içinde en az çeyrek asırdır varım. Zamanında google yoktu bunun öncesi de vardı. Tevellüt meselesi bu ve bu konuda hiç de mütevazı olamam.

Mahkeme konusuna gelince bunu harbi anlamadım hangi konuda söylediniz. Valla ben avukatlara da, taksicilere de vergi konusunda danışmanlık verdim, veriyorum, vereceğim.

Kesinlikle polemik yapmayacağım çünkü bu konu çok müsait geri yazarsanız cevaplamayacağım.

Kolaylıklar dilerim...

samsunweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web çalışanlarının düzgün bir sendikası olsaydı burada birileri gelip gözünüzü korkutamazdı. Hadi gitsin bir avukat, muhasebeci taksicilere vergi kanunundan bahsetsin. Anında mahkemelik olur.
Ek: Avukatlar ve mali müşavirler reklam yapamazlar.