Ben bir algı yaratmaya çalışmıyorum.. Konuyu siz buraya getirdiniz, siz bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz ben değil. Sektörün içinde olan herkes bilirki sizin 300 puan ile aldığınız diploma kağıt parçasından ibarettir. Benim verdiğim mesaj "kendinizi geliştirmeye bakın." Aşağıda tekrar paylaşıyorum yazdıklarımı;
1- 3453456235236 Tane üniversite 347578934534 Tane üniversite öğrencisi var her diploması olan mühendis olsaydı ohoooo.. Sırf zevk için basıp parayı kıbrıstan diploma alabilirim yada ülkedeki özel üniversitlerden bırakın bu kafayıda kendinizi geliştirmeye bakın.
2- Değildir ! Senin burda 250 - 300 puan ile girip almış olduğun mühendislik diploması yurt dışında kabul görmez. Türkiyedeki şirketlerde elindeki kağıt parçasına bakarak sana iş vermez. Siz elinizdeki kağıt parçası ile kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz ama gerçekler bambaşka.
Madem denklik alabililiyorsunuz Amerikadan denklik alın sunun bize

Siz denklik alıp bize sunana kadar daha fazla cevap vermeyeceğim.
Kolay gelsin.
kanıtları size sunmama gerek yok, emsaller var hocam. Beyin göçü yapan mesleklere bakın, neden gitmiş kaç kişi ? Bu kişiler orada garsonluk mu yapıyorlar? Hayır üniversiteden mezun oldukları işleri yapıyorlar

yapmayın allah aşkına