Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam baştan sona haklısınız yani evet hızlı pinlemeden dolayı istatistik dahi doğru değildir ama "hiç bilmeyen kişilerin konudan uzaklaşmasını sağlıyorsunuz" kısmına katılmıyorum, insanlar burada para verecekler ve bizim gibi almış insanlardan yorum bekliyorlar, ben burada yalan söylemiyorum kimseyi aldatmıyorum, ürünü aldığım tarih zaten belli, attığım pin sayısı ve hit durumunu kanıtlı paylaştım, alacak olan kişinin değerlendirmesine sundum. Alacak kişi 10k pin attım diye 100-300 hit beklememeliymiş 2-4 hit geliyormuş ve sistemin bahsettiği 10k pinleme ile bizim normalde bahsettiğimiz 10k pinde yaşananlar aynı değilmiş mesela

Yorumun yanlış anlaşılmasın, sizden de aldığım şeyden de memnunum. Hiç işe yaramasa dahi farklı projelerimde işe yarıyor ve yarar da hani

Bilakis, bence bu tür satış konularında bu benim yaptığım tarz yorumlar çoğalmalı.

Bence de çoğalsın 😃 insanlar her zaman bilgi sahubi olsun isterim ama detay verin hocam
Ayın 1inde aldım
2 sinde pinlemeye başladım
5 gün oldu bu kadar pin attım
İstatislik budur diye . Siz site istatislikerini atmışsınız
Pinterest istatislikerini atın mesela .
Belki konunuz çok değerli değil ?

Yani pinterest de 5bin görüntülenme var sitenize 2 3 kişi geliyor sa.bu ne demek ?

Demekki resminizi pinterest de gören 5 bin kişi sitenize gelmeyi istememiş . Demekki kategori veya resimden kaynaklı 😉

Rica etsem atar mısınız pinterest istatislikerini de .

Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldım kullanıyorum ama sanırım bu yolu denemekten vazgeçeceğim çünkü atılan pin sayısı 10 bini geçen hesabın görüntülenmesi 10K da kaldı ilerlemiyor. Ama shadow ban vs. yok.
Bir kaç gündür pinterest analitiklerinde sorun var bundan kaynaklanıyor ...araştırın biraz

Bir kaç gündür Pinterestt analitikler de sorun var .
Pinterest kaynaklı

bakin gösterim 0 diyor .

Ama 0 gösterim dediği hesapta repinlemelere bakın .

bu sadece repin yapanlar yapmayan binlerce kişi var

Yani sistem sorunsuz çalışıyor 🥰🥰🥰🥰