Herşeyin ilacı zaman 🤗 böyle yorumlar yaparak hiç bilmeyen kişilerin konudan uzaklaşmasını sağlıyorsunuz . Ben satış öncesi sonrası her türlü desteği sağlıyorum sizlere. Zaten bu işte azıcık düşününce günde bu kadar pin atınca 1 günde ban yemeniz gerekiyor. İnsanlar Van yememek için pintopin sisteminde dakikayı 1 saate çıkarıyor 1 saatte 1 pin atıyor siz 1 saatte 250 500 pin atıyorsunuz . El insaf yani 😀🤗
Benim.hergun onlarca panom kaydediliyor . Repin yapılıyor. Demekki sistemde sorun yok ayrıca bu kadar pin attığımız için analitikler bile tam rakamı vermiyor.
Hocam baştan sona haklısınız yani evet hızlı pinlemeden dolayı istatistik dahi doğru değildir ama "hiç bilmeyen kişilerin konudan uzaklaşmasını sağlıyorsunuz" kısmına katılmıyorum, insanlar burada para verecekler ve bizim gibi almış insanlardan yorum bekliyorlar, ben burada yalan söylemiyorum kimseyi aldatmıyorum, ürünü aldığım tarih zaten belli, attığım pin sayısı ve hit durumunu kanıtlı paylaştım, alacak olan kişinin değerlendirmesine sundum. Alacak kişi 10k pin attım diye 100-300 hit beklememeliymiş 2-4 hit geliyormuş ve sistemin bahsettiği 10k pinleme ile bizim normalde bahsettiğimiz 10k pinde yaşananlar aynı değilmiş mesela
Yorumun yanlış anlaşılmasın, sizden de aldığım şeyden de memnunum. Hiç işe yaramasa dahi farklı projelerimde işe yarıyor ve yarar da hani
Bilakis, bence bu tür satış konularında bu benim yaptığım tarz yorumlar çoğalmalı.