Ben İlk normal pintopin de kullandığım pinterest hesabını ekledim sisteme . Bir yandan pintopin sitem calisirken bir yandan da Haydar hocanın sistemi çalışıyordu. pintopin günde 225 pin atıyor ben bu sistemle 4.500 pin falan takviye yapıyorum .
2. Gün geçmeden hesap banlandi zaten pintopin de bir sürü hesabım banlandi buda banlaninca açık söyleyim bu eğitim ise yaramaz dedim
Yazdım kendisine iletişim konusunda gerçekten mükemmel birisi attığım nerdeyse her mesaja anında cevaplar veriyor hatta bazen bu adam.uyumuyor mu diye düşünüyorum

Neyse bana hesap pintopin de mı kullaniliyormu dedi evet dedim kesin bir dille ondandır dedi eğitimdeki gibi hesap aç bu şekilde yap dedi . Bir kez daha şansımı denedim eğitimi bir kez daha izledim
Temiz hesap açtım ve yaklaşık 9 gündür pinliyorum kategorilerim.cok kaliteli.
Şükür ban vs yok günde 1400 - 2000 pin atıyorum . Bugünkü istatislikler bu şekilde . Çok fazla bilgim yok ama bugüne kadarki en yüksek hitim bu sizce nasıl bu hit durumu .?
Konuyu nerdeyse hergun okuyorum arada yeni bilgi verenler vs varmı diye . Bazı kişiler daha neyin ne olduğunu bilmeden yorum yapmış gerçi r10 da çok konuda buna benzer kişiler var oyuzden önemli olan iyi yorumların çokluğu.
Adam daha başlayalı 4 gün olmuş 2 3 hit alıyorum diyor 😂😂😂 Instagram a resim atsan bile akrabaların 3 4 günde beğeniyor anca
Demem o ki eğitimi alacak arkadaşlar bence alın pişman olmazsınız .ayrıca diğer etitim veren kisilerden de alın bilgi bilgidir unutmayın 1 farklı bilgi size yüksek kazanç getirecek kapıyı aralayabilir Artik pintopin işi bitti . Böyle yeni sistem geliştirenlerin yakasına yapışın bence 😃 cemil . Binerli
Öncelikle güzel.sozlerin için teşekkür ederim ama bence boşuna yorulmussunuz 🤗 kimseye birşey kanıtlama kimseye bir ispat sorumluluğumuz yok
Şükür kimsenin kazancinca gözüm yok kimsenin kazancını da merak etmiyorum . Pinterest işinde ne kadar kazaniyorsun diye saçma bir soru olamaz zaten
Cunku pinterest i.bilen kişiler kazanç sormaz .
Çünkü kazanc kişinin pinterest hesabına konusuna içeriğine sitedeki reklam yerleşimine reklam türüne resimin kalitesine anlayacağınız herseyine göre değişir .
Kaldı ki ben tek tek sitelere göre kazançlara bakmıyorum bile .
Demem o ki günde 10k pin atıp.ban yemeden devam etmek isteyen kişiler eğimimi alsın
Veya
Günde 200 pin atıp da 2 gün sonra pinterest de ban furyası mi geldi hesap açamıyorum hemen shadow a düşüyor yardım . konularini takip etsin 😊
Hiç bir şeyin garantisini yok ama .en iyi sistem benimki iddaa ediyorum