hakyil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet yazışmanın incelenmesi güzel olur ben de mutlu olurum.

Yazını okudum ve senin yazdıklarından şu çıkıyor ortaya. Bırakın boşverin vergi kaçırdığım için vergi dairesinden çağrıldım. Mahkeme yoluna başvuruyorum. Hiçbirşey de olmaz.

Bu yazdıklarınızı okuyanlar da vergiden kaçınıyor. Bu yaptığınız alenen insanları devlete karşı vergi vermekten soğutmak. Ben yazınızdan net bunu anladım. Kimse bilmiyor hiçkimsenin birşeyden haberi yok havalarına girmek.

Olay basit %50 hak tanınıyor ve bu da alenen size beyan ediliyor. Söylediğim gibi internet haricinde vergi kaçıranlara bu hak da tanınmıyor.

"Siz bence burdaki insanları korkutuyorsunuz. Korkup size mi başvurucaklar? amacınız nedir? yardımcı olmak mı yoksa kaos ortamı yaratmak mı?"
Bu ifade mutlaka incelenip değerlendirilecektir...
Beyenfendi yanlış yorumlamışsınız YANLIŞ! Vergi kacırıcak olsam beni her cagırdıklarında gitmezdim. Aldıklarımı satar giderdim.

enim ifadelerimden vergiden sogutmak cıkıyorsa sizin ifadelerinizden de VERGI KORKUNC BIR SEYDIR cıkıyor! dikkat edin.

Sizin haberiniz yok galiba ama %50 beyan edenler tekrar cagırıldılar. Forumda takip ediyorsanız gormussunuzdur.

Eğer hala yazdıgımı okusaydanız zaten gelir vergisini ödemek istediğimi ama yapamadıgımı anlardınız. Ama malesef okumuyor okumuyor bir de üste çıkıyorsunuz.