1-Sanıyorum bir mali musavırın bir webmaster forumunda bulunup yorum yapması webmasterların gelişimine katkıda bulunmak yerine başka amaçları benimsiyordur!

Bu soruya yaşın kaç başın kaç (yanlış anlaşılmasın r10 yaşı) diye sorarlar.

2- Şu ifadenizi defalarca okudum. ve anlamadım. COK COK BÜYÜK BELA nedir? Ben nasıl bir suç işledimde devlet tarafından benim başıma çok çok büyük bele gelicek?
Farkında mısınız bilmiyorum ama vergi kaçakçısı olarak takiptesiniz. Para kazanmışsınız ve vergi ödememişsiniz ve hala bunu normalmiş gibi para kazandım neden vergi vereyim havasındasınız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var o kazançta ve ben vergi vermem diyorsunuz. (Mesela Amerikada en büyük suç vergi kaçırmak)

(Burada vergiyi bilmeden bu durumda olanları tenzih ediyorum.)

Çok çok büyük bela ise bu durum tam 5 sene sonuna kadar son haftaya kadar beklenip size ceza olarak gelecek. Gelecek rakam da kazandığınızı bile geçecek kadar olacak muhtemelen. Tüm varlığınızla buna karşı sorumlu olacaksınız. Herşeyinize haciz gelecek.

Son olarak forumda yazılan herşeye saygı çerçevesinde yorum yapabilirim. En azından başkalarının amaçlarını sorgulama hadsizliğine girmiyorum.

Sağlıcakla kalın...

rdonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlarınız için teşekkürler.
AMA Bir çok mai musavırle konustum. Hepsi farklı seyler soluyor. Kimse konudan cok haberdar degıl. Ben beni çagıran vergi denetim kurulundakı hanfendiye ve mufettise gelir vergimi odemek ıstedıgımı ama herşeyin cok karısık oldugunu bıldırdım. Bir gelir soz konusuysa vergide muhakkak vardır. Ama bunlar yasal cercevede olmalı. Isın yasal kısmı henuz net degılken nasıl olurda fazla veya eksik bildirim yapalım. Sonra size kim %50 gider dedi derler bole. %50 gider belgem nerde dıye sormazlar mı adama.
%50 hakkı dıye birşey yok. sanırım yazdıklarımı okumamıssınız. Eger tam okusaydınız neden uzattıgımı anlardınız. Dikkatinizi cekerim ki herhangi bir soru sormadım. Sadece hikayetimi anlattım. Gorusunuz degerli ama şu aşamada kafa karıstıryor. İyice kafaları karıstırmayalım.

Sanıyorum bir mali musavırın bir webmaster forumunda bulunup yorum yapması webmasterların gelişimine katkıda bulunmak yerine başka amaçları benimsiyordur!

Şu ifadenizi defalarca okudum. ve anlamadım. COK COK BÜYÜK BELA nedir? Ben nasıl bir suç işledimde devlet tarafından benim başıma çok çok büyük bele gelicek?