phatgit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece cevap vermedim bilerek. Ama sınırını aşıp bana emir veremezsin. Sen Google/YouTube CEO’su musun mesajıma bu kadar yükseldin? Sana itham edilen bir mesaj yok ortada, adın geçmemiş, etiketlememişim ne bu çabai? Youtube konularında kendini yarıştırıyorsun, senden çok bilen yok mu bu işi?

”Arkadaşlar çoğu kişi bilmiyor ama şöyle bakılabiliyor.” Demek çok mu zor? Tıkandın konuya yazmak zorunda kaldın değerli nadide yöntemini ama o kazancın ham hali olduğunu, kesintiler hariç rakam olduğunu neden söylemedin?

Beni bir daha alıntılama, laf sokma çabasına girme.
Estağfurullah. Emir vermedim. Yanlış anlaşıldı sanırım. Kusura bakma.
Google/Youtube CEO'su değilim, ama bilgi sahibi olduğum konularda emin olmak veya yanıltıcı olmamak şartıyla bunları paylaşırım, yardımcı olmaya çalışırım. Ben bir yere yükselmedim. Ama sen niye bu kadar heyecan yaptın? Bu kadar alınacak bir durum yok bence. Ama yine de kusura bakma. Büyütülecek bir mevzu yok. Üzüldüm böyle düşünmene. Laf sokmak falan değildi amacım. Sadece yanlış verilen bir bilginin doğrusunu yazdım. Bunu da nezaket kuralları çerçevesinde yaptığımı düşünüyorum. Tekrar kusura bakma.