01.12.2019 tarihinde bir müşterim beni arayıp google ads tarafından kredi kartından 900 TL civarında para çekildiğini söyledi , durum böyle olunca hemen kendi adwords hesabımı kontrol etme gereği duydum (hiç kullanmadım bu arada) ekli olan kartlar arasında kullanmış olduğum 2 adet banka kartı vardı kredi kartım zaten yok .
Yarın kendisi banka aracılığı ile itiraz edeceğini söyledi durumun benimle ilgili olmadığını izah ettim, kendisiyle de alakalı olamaz çünkü kendisi google'yi sadece "dünyadan haberler" için kullanıyor.
[17:12, 01.12.2019] Orkun : abi son 3 ayda benim hesapdan herhangi bir para çıkışı olmamış
[17:12, 01.12.2019] Orkun : olsa burada faturalandırma yapılırdı.
haklı bulduğum taraf
@tatarhan; dı , şimdi daha iyi anlıyorum bize forum üyelerine ne açıklamak ne anlatmak istediğini ,kendisinin adını bile bilmem profiline girmişliğim bile yoktur son 2 gündür şikayet konuları üzerine görüyordum , belki serzenişi kendi sektöründe ki çakışmadır pastanın bölünmesidir belki başka bişeydir belki başka bişey ,ne olduğunun bir önemi yok yeter ki bu duruma düşmeden uyandırılalım.
Zamanlama da manidar bu arada cidden.
EDİT 2
bu olayı gerçekleştiren kişinin malum kişi olduğunu ima etmiyorum bu arada belki o dur belki başka bir kişi bunu bilemeyiz ama yarın öbür gün sizin veya bir yakınınızın kredi kartından hiç haberi olmadan para çekilirse şaşmayın