Merhabalar,
Hesabıma 5800 TL yatırmıştım daha sonra hepsini çekemeyince, 1-2 gün sonra bankaya gidip bankadan çektim, tabi bankacı kadın parayı görünce kart ister misiniz diye sordu. Haliyle isterim ama daha önce yaptığım başvuruya olumlu cevap gelmedi boşa bel bağlamak istemiyorum kesin vercekseniz başvuralım dedim.
Bi deneyelim dedi.
Denedik 1 hafta bekledim.
Sonuç: Olumsuz
Hesaba giren çıkan para 10k civarında ama kredi notum 0'mış.
Sigorta olmadığı için de sıkıntı yaratıyorlar.
Nasıl bir yol izleyerek düşük limitli de olsa kredi puanı oluşturmak için kredi kartı veya ek hesap alabilirim?
ENPARA'da deneyebilirsiniz hocam kredi notunu pek umursamıyorlar gibi geldi bana
Benim kredi notum 1400 olmasına rağmen alamıyorum.. An itibari ile kredi kartı almak istiyorsan yapabileceğin en mantıklı şey kuveyt türke gidip 1200 tl para yatıracaksın onu bloke edip karşılığında sana 1000 liralık kredi kartı veriyorlar.. Kredi notunu düzeltmek içinde o kartı düzenli kullan borcunu öde zamanla düzelir. Ancak dikkat et 1000 liralık kartın varsa 500-600 den fazlasını kullanma ki daha olumlu bir dönüş olsun limitin tamamını kullandığında geri ödemelerde sorun yaratmasanda tamamını kullanmadığın durum daha etkili oluyor..
Ayni durum yeni basima geldi.Kredimi vadesinde eksiksiz odeyip kapatmama ragmen.kredi puanimi 300 kusur dusurmusler.Findeks aradi eski krediler kapaninca boyle dusus oluyor dedi.Cok sacma dedim ertesi gun hic kredi veya kredi karti kullanmama ragmen karta basvurdum ve geldi.
Oneri: Bloke teminatli kredi karti cikartin ancak kredi puaniniz 0 ise bu da ise yaramaz.
Enpara diger bankalardan farkli degil kriter konusunda.Digerleri red ediyorsa onlar da vermezler.