Benım sahsi görüşüm böyle birşey mumkun degıl eger öle olsaydı veya ıspatlansaydı . Google " aptal " yazınca trump görsellerde tum sayfa dolusu cıkmazdı

Yine tam net birşey soylermek cok zor.
googlenın " bizim bildigimiz " mılyonlarca tarama sıstemlerı var sıte ındexlenınce bazı kurallara gore taramadan gecıp ona gore sıralama gırıyor. Bole buyuk sıteler tum seo kurallarını umursamalarsa da ılk sayfa da cıkıyorlar buda sanırım bıraz resmı sırket ( belli bir otoriter ) olmak ıle alakalı
Düşüncenize saygı duyuyorum ancak 2 hafta önce ve geçtiğimiz yılardada bu tarz çok haber yapıldı.
Örnek:
https://www.webtekno.com/google-aram...nu-h79996.html
Anlam veremediğim bir nokta var, bugün trendyola baktığınız neredeyse giyim ile alakalı her türlü kelimede ön sıralarda olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Peki sitenin yapısını incelediğimizde seo' ya dair herhangi birşey yapılmışmı ? hayır. Bizler onlarca emek veriyoruz metasından, backlinkine, özgün makalesine kadar ancak bu kadar kolay çıkamıyoruz.
Bilmiyorum ancak bugünlerde kafamda çok deli sorular var. Bu firmalar bile doğru düzgün seo yapmadan çıkıyorsa nerede kaldı bu "SEO" olgusu anlamadım doğrusu.
Ancak kanaatim şuki ya yapılan son değişikliklerle google' ın yapay zekası yanlış işliyor yada gerçekten seo kavramının giderek son bulduğu ve paranın gücünün ortaya çıktığı.