2019'un başında üniversite sınavına hazırlanayım derken bir sürü yeni sorumluluk açmışım başıma fark etmeden 2020'de sadece bir şeyle odaklanmak istiyorum bu yüzden sizce hangisiyle daha çok vakit ayırayım diye sormak istedim.
1-) 2017'den beri İnstagram'da sayfalarla uğraşıyorum ve 250binden fazla organik takipçim bulunmakta. Eskiden para kazanırdım şuan ki durumlardan dolayı fazla kazanamadığımızdan pek yapasım gelmiyor ama o kadar uzun emek ve yaparken eğlendiğim için bırakamıyorum.
2-) Site kurmuştum 1 aydaxxx rakamlar kazanmıştım ama farkettim ki ciddi zamanımı alıyor ve gün içinde diğer şeylere fazla odaklanamıyorum. Ona da vakit ayırmayınca ne kazanç ne hit oluyor.
3-) YouTube'da bir kanal açıp hem oyun ve magazin karma bir şekilde her hafta düzenli videolar atıyorum 500-2k tekil video hiti aldı fakat oda aşırı zamanımı alıyor ve düzenli yapmak gerekiyor.
2-3'e çok vakit ayırmıyorum çünkü üniversite de derslerim çok yoğun ve vizeler vb deyince ara verince hit hemen kesiliyor. Aklımda ikisini komple bitirmek var fakat siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ? İnstagram'da artık hit sıkıntısı vb problem çok arttığı için yoruyor ve açıkcası pek yapasım gelmiyor.