ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mi attığınız kulaklığı öneririm aktif olarak kullanıyorum ses seviyesi çok iyi sesi bozmuyor kalabalık alanlarda sesi çok net alıyorum ama mikrofonu biraz derinden gidiyor karşı tarafa
Teşekkürler onu babama alacağım kesinlikle
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Babanıza alacağınız kulaklığı kullanıyorum birkaç aydır doğru seçim hocam gerçekten güzeldir.

Kendiniz için de https://urun.n11.com/kulaklik/sony-m...lik-P287458921 bu modeli bir araştırın bunu da kullandım oyunlarda çok sağlam ses kasılıyor. dayanıklılık da süper kaç kez sinirlenip fırlattım ya da yanlışıkla düşürdüm tık yok
Teşekkür ederim, fakat benim için önerdiğiniz kulaklık JBL kulaklıklar gibi bugün teknosada kulağıma koydumda pek hoşuma gitmedi açıkcası kablolu kablosuz önemli değil benim için aslında.

meftuniberder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu trendyol replika görüyormuş bu airdotu doğru mu
Hiç bilgim yok o konuda maalesef
bedoso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gamepower Luna 7.1 öneririm hocam 170 180tl gibi bir fiyata düşmüştü indirimde olması lazım gerçekten hakkını alacağınız bir kulaklık fiyat performans ürünü.
Teşekkürler bir bakacağım
phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
jbl kulaklık aldım ben mesel bi kere olsun tam olsun diye . 300 liraya mı ne aldım hiç memnun değilim. macbook bi bağlanıyor bi bağlanmıyor . tekrar tekrar uğraştırıyor. kablolu candır
Bende bugün baktım teknosada fakat pek rahat edemedim açıkcası bilgisayar için kablolu tercihim söylediğiniz sıkıntıları göz önüne alarak