Zaten karşı tarafın alkollü araç kullanması büyük bir hata ve ceza gerektiren bir durum. Alkol olayını ben de sevmiyorum çünkü maç sırasında hepsi bağırıştan çağırıştan kesiliyorlar. Ben de dün maça gittim ve sağım solum alkollü adam kaynıyordu. Ben bu maçtan önce alkol olayını pek anlayamıyorum zaten. Bir iki kadeh ya da türe göre şişe iç bir yerde de sarhoş olacak kadar içme şu mereti.
Ben bundan yıllar önce çankırı'da çankırıspor -göztepe maçına gitmiştik ve bir arkadaşımı 23 promilden stada almamışlardı. o kadar yol kat et, 23 promilden almasınlar. bu da garip
ancak bundan daha kötüsü rakip takım taraftarıyken Göztepe seyircisi arasında maç izlemeye çalışmak ( siz öyle mi yaptınız bilmiyorum ) ama bunu yapmak da akıl karı bir iş değil. bunu yapanları da yakaladığında vereceksin cezasını bir daha maça giremeyecekler. Allah korusun fark edilse ( ki geçen sene fenerbahçe ile oynadığımız maçta fark ettiler bir çocuğun fenerli olduğunu polis adamı çıkarmasa olay çok büyüyecekti )
eğer bir takımı seviyorsanız onun tarafında maç izlemeye gidin, insanlar o an çileden çıkabiliyorlar. ben Göztepe maçı varken en sevdiğim arkadaşım tek yanlış söz söylese tartışırım ve bunun alkol ile ilgisi yok. bir de dediğiniz gibi abuk sabuk şekerler mekerler varsa zaten bunlar alkolmetre'de cıkmıyor sanırım. bu tipler yine girerler. çok yanlış şeyler. ve hepsinin dışında bu insanlar her yerde, her takımın taraftarı olarak karşımıza çıkıyorlar. 5-10 kişi olunca herkes ağa, paşa. bizim maçlarda stada giren kadar giremeyenler de çevrede oluyor. son dakika bilet bulabilir miyim falan filan muhabbetine.
geçmiş olsun size de, tekrarı olmaz umarım.