şöyle söyleyim, stadlarda alkol testi yapılıyor. Kontrol eden memur sizin hal, hareket gibi durumunuzdan yada, çakmak çaksan gibi patlayacak durumda kokuyorsanız, alkol testi yapılabilmektedir. Ama hangi birine yapacaksın. Sizin dediğiniz olay araba çarpma olayı, stad dışarısında olan bir mevzu o yüzden stad dışında olan bir olay olduğundan içeride yapılsın demek de doğru değil hocam. geçmiş olsun

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence alkollü olanlar dışarı çıkmasın hocam ben işin dini boyutunda değilim refah boyutundayım bir gerçek var alkol insanı kendisi olmaktan çıkarıyor istediği kadar ben alışkınım v.s desin olmuyor millete salça oluyorlar bence içen adam edebiyle içsin evine gitsin yatsın (ben öyle yapıyorum) veya evinde içsin kendine gelince insan içine karışsın
şimdi içen adam var, içen adam var hocam, bende yeri geldi mi sosyal olarak alkol kullanan bir insanım, ölçüyü kaçırdığım zamanlarda olmakta, ama ölçüyü kaçırınca kendi halime bırakıyorum kendimi, kimse ile muhattap olmuyorum ki, milleti rahatsz etmeyim. Yani bu olayı herkes içince sapıtıyor moduna getirmektense, içmeyi bilmeyen evinde içsin demek daha doğru olur