Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence alkollü olanlar dışarı çıkmasın hocam ben işin dini boyutunda değilim refah boyutundayım bir gerçek var alkol insanı kendisi olmaktan çıkarıyor istediği kadar ben alışkınım v.s desin olmuyor millete salça oluyorlar bence içen adam edebiyle içsin evine gitsin yatsın (ben öyle yapıyorum) veya evinde içsin kendine gelince insan içine karışsın
Kesinlikle katılıyorum. Biz 4 kişiydik onlar 5-10 kişi. Arabanın aynası vurdu ki onun kine hiç bir şey olmadı benim ayna içe doğru katlandı düzelttim hepsi bu. 2-3 kişi artis artis konuşmaya başladı bizim elemanlar indi arabadan konuştular falan derken tatlıya bağlandı çektik gittik. Stada girdik adam Absolut içmiş kokusundan belli. Biri şeker mi atmış nedir azı gözü oynuyor gık desen öldürürler orada çünkü herkesin kafası güzel. Ne biliyim çok tuafıma gitti katil olursun yani orada. İç abi dibine kadar iç ama kimseye salça olma, kimsenin başını belaya sokma demi. Birde 3-5 kişi bir araya gelince kendilerinden daha az sayıdaki insanlara artislik yapmak tam bir ŞEREFSİZLİKTİR.