eren1989 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DETAYLAR

- 2 adet tedarikçi bulunmaktadır. 2 tedarikçide dropship sistemi ile çalışmaktadır. Hem yurtiçi hem yurtdışı gönderilerini kendileri yapmaktadır.

- Her ürün fiyatları kargo hariç olarak gelmektedir. +15.00TL kargo bedeli + kar ekleyip ürün fiyatlaması yapabilirsiniz. Bu kar tamamen size bağlıdır. 5 tl'de koyabilirsiniz 500 tl'de ( Ben hakiki derilerde +100-150 tl , suni derilerde +40 tl satış yapıyorum )

- 3 adet instagram hesabından da sipariş gelmektedir. 2 adet hesap perakende 1 tanesi toptan için açılmıştır.

- Yurtiçi ve Yurtdışı müşteri datası mevcuttur. Bunlar isim soyisim ve iletişim numarası olarak tarafınıza iletilecektir.

- Sürekli alışveriş yapan (aylık 400-500 tl ) 3-4 adet müşterimiz vardır.

- Her gün yurt dışından yazan ve sizden toptan alıp kendi müşterilerine satmak isteyen kişiler iletişime geçmektedir.

- Bu işte hiç reklama ihtiyaç duymadım.

- 3 ay siteye hem teknik destek hem de müşteri desteği sunacağım.

- 3 ay içerisinde dönüşten ve herhangi bir sebepten memnun olmayan alıcıya para iadesi yapacağım. Siteyi tekrar geri alacağım.

- Ekstra olarak bu işi ben stok tutup kendim kargolayabilirim derseniz sizlere toptan alım için 3-4 kişi ile görüştürebilirim.

- Yine ekstra olarak ben yurt dışından belirli ürünler alıp onları satacağım derseniz yurt dışı tedarikcimiz ilede görüştüreceğim.

- Ek olarak bu ürünlerde kargo ile gönderilirken ( hem yurt içi hem de yurtdışı ) fatura kesilmemektedir. Bunu alan müşteride bilir. Bu yüzden 5 seneye yakın herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

Piyasada hangi model çok gider az gider bunun fizibilitesinide alıcı arkadaş ile paylaşacağım. ( İnstagram ya da herhangi bir mecrada reklam için )

Başka sorularınız var ise burdan çekinmeden sorabilirsiniz. Herkes görsün ona göre karar versin alıp almamak için.

Saygılar.
Özelden numaraızı atar mısınız