fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farklı ve güzel ve tutabilir fakat kurumsal bir kimlik ile yapılmalı çünkü şöyle düşünelim kişi 1000 tllik alışveriş yapacak ve bu miktar az bir şey değil hani riske atılır mı? Bunun yüzünden daha gelişmiş bir şey lazım ayrıca sanal kartlar manuel oluşturulacak çünkü direk banka entegreli oluşması imkansız bir şey bu da yüksek alımlarda eğer tek bir banka ile çalışılıyorsa karışıklığa neden olacak ya da bekletilmeye neden olacak.

Bunu daha modern ve daha kaliteli yapılması için mesela paycell gibi bir sistem olmalı ki oda biraz zor gibi.

Ama böyle bir işin risk analizide yapılmalı hocam şimdi biri sizden kart aldı ve xxx illegal bir ödeme yaptı burada vergilendirme falan olmadığı için tüm işlem sizin üstünüze kalabilir. Yani mesela bir ara r10 da para transferi konusunda birine yardımcı olduğum için en basidinden daha sonra biri dolandırıldım dedi ve bu hesaba ödeme yaptım dedi. İyi ki konuşma kayıtları duruyordu kısacası konuşma kayıtları dursa bile devlet bu işi ücretli yaptığın için sen bu illegal işi yapmadın diyecek doğru kanıtlı ama neden vergisiz iş yapıyorsun diyede sana ceza kesebilir. Bu yüzden küçük kazançlar için büyük kayıplara gerek yok gibi.
Önerin ve geri dönüşlerin için çok teşekkür ediyorum, Kısaca açıklamak gerekir ise sanal kartlar manuel olarak eklenecek evet bu doğru bir tahmin, Fakat tek bir sanal kart bankası ile çalışılmayacak şuanda siparişini gözden çıkardığım 600 gibi bir adet mevcut ve yarı yarıya hepsi Farklı şirketlerin kartları, Ki sistem üzerinde sipariş sonrası anında teslimat garantisini bizzat vereceğim.İllegal satış konusuna da değinilmek gerekir ise tüm satışı yapılan kartlar takip edilecek ve olası bir durumda hizmet askıya alınacak, Siparişini geçeceğimiz tüm bankalar hakkında bu konuda görüştüm ve iptal-iade durumu olabileceğini öğrendim, Bunun dışında ise risk almadan hiçbirşey başaramayacağımı biliyorum fakat umarım ki hayırlısı olur diliyorum, Tekrardan öneri ve görüşün için çok teşekkür ederim.