Herkese selamlar iyi forumlar diyerek konuya girmek istiyorum üzerimizdeki heyecanı siz değerli forum üyeleri ile dün fikir alışverişinde bulunarak bir nebze azaltmıştım, Acaba nasıl olur? Yasal anlamda bir sorun çıkarımı, Acaba sadece bir heves olarak mı kalır yürtebilir miyiz gibisinden birçok kafamda soru işareti olmasına rağmen yatırım yapma kararı aldım, Tüm araştırmalarımı ve geri dönüşleri inceledim teker teker okudum, Yaşça küçük bir kardeşimiz olarak bu proje hakkında hukuki ve satış bilgisi veren tüm saygıdeğer büyüklerime çok teşekkür ediyorum, Dünki konumda da bahsettiğim gibi global pazarda sanal kart satışları oldukça yükselen bir sektör haline geldi ve dünya pazarında sıkça kullanılıyor, Türkiyede bu işi kurumsal anlamda yapan kimse görmedim veya denk gelmedim (bireysel satışlar hariç) kısa bir mantık ile projeyi anlatmak istiyorum, Biliyorsunuz ki yukarıda da bahsettiğim üzere sanal kart satış oranları oldukça yükseldi ve sık kullanılmaya başlandı forum dışında 100e yakın bunun satışını başarılı bir şekilde gerçekleştirdim, Bu ticaretleri yaparken sürekli aklımda böyle bir proje olurmu olursa nasıl olur şeklinde hep iş planı çıkartıyordum ve bugüne kısmetmiş ki bu projeyi sadece satış olarak görmeyip geliştirdim ve temellerini attım, Kimine göre boş bir yatırım kimine göre başarılı bir girişim herkese saygım sonsuz,nihayetinde risk almadan iş üretmek veya gelir kapısı elde etmek haliyle zor. 17 yaşında genç bir kardeşiniz olarak bu projeye atıldım ve kendime göre tüm olumsuzluklara ve olumlu olanaklara göre bir iş planı çıkarttım, Sistem gayet basit bir şekilde ilerleyeceğini kısaca anlatmak istiyorum, Müşterilerinin isteklerine göre sanal kartlara istedikleri miktarda bakiyeler sunup bunun üzerinden küçük bir komisyon almak fakat bu projedeki tek farkımız bu kartların sadece tek kullanımlık olması, örnek veriyorum A müşterisine bir kart tanımlayıp B müşterisine aynı kartı satmamak, Bu tek kullanımlık uygulaması bizim için çok zor olsada bunun mantığını bir şekilde çözüp bir iş fikri oluşturdum ve tek kullanımlık olarak nitelendirdim, Bunu yapmamın en büyük amacı güvenilirlik ve karmaşıklık yaşamamak, Bu işin ticaretini önceden de yaptığım gibi olayı bireysellikten projelendirmek benim içim hem gurur verici hem heyecan verici bir durum, Umarım bundan sonraki adımlarda hizmet vermeye başladığımız ilk günden itibaren sorunsuz şekilde ilerleyebilirim ve üstüne daha fazla iş olanakları katabilirim, Tekrardan önerisini ve görüşlerini aldığım akıl niyetinde bana ulaşan sıkılmadan dinleyen ve çözümler üreten tüm büyüklerime teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın, Çok yakında hizmet vermeye başlayacağımızın duyurusunu da bu konuda belirtmek isterim.