Site adresi:
Site Adresi
Site için istenen fiyat: 5000 ||| 4000TL
Sitenin aylık getirisi: Dropship sistemi ile çalışmaktadır. Ortalama aylık geliri 3-4 bin tl
Sitenin açılış tarihi: 5 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Çanta-Ayakkabı-Giyim | Kadın - Erkek |
Günlük hit sayısı: 60-150
Ziyaretçi kaynağı: %99 Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile birlikte satılıktır
Hosting dahil midir: Hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wp dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.
Birçok kelimede 1-2. sıradadır. Markasal arama ve replika giyim gibi aramada 1.sıradadır.
Satış sebebim hem askerlik hem de başka işlere yönelmemden dolayıdır.
Bu işi yapacak arkadaşlar hiçbir şekilde ürün stok vb durumlar ile uğraşmadan çalışabilir.
NOT: 3 adet instagram hesaplarıda satışa dahil olarak verilecektir. Yurtdışı siparişi oldukça fazladır.
Müşteri numara datasıda ek olarak verilecektir. ( Her ay alışveriş yapanlar dahil )
- 2 adet tedarikçi bulunmaktadır. 2 tedarikçide dropship sistemi ile çalışmaktadır. Hem yurtiçi hem yurtdışı gönderilerini kendileri yapmaktadır.
- Her ürün fiyatları kargo hariç olarak gelmektedir. +15.00TL kargo bedeli + kar ekleyip ürün fiyatlaması yapabilirsiniz. Bu kar tamamen size bağlıdır. 5 tl'de koyabilirsiniz 500 tl'de ( Ben hakiki derilerde +100-150 tl , suni derilerde +40 tl satış yapıyorum )
- 3 adet instagram hesabından da sipariş gelmektedir. 2 adet hesap perakende 1 tanesi toptan için açılmıştır.
- Yurtiçi ve Yurtdışı müşteri datası mevcuttur. Bunlar isim soyisim ve iletişim numarası olarak tarafınıza iletilecektir.
- Sürekli alışveriş yapan (aylık 400-500 tl ) 3-4 adet müşterimiz vardır.
- Her gün yurt dışından yazan ve sizden toptan alıp kendi müşterilerine satmak isteyen kişiler iletişime geçmektedir.
- Bu işte hiç reklama ihtiyaç duymadım.
- 3 ay siteye hem teknik destek hem de müşteri desteği sunacağım.
- 3 ay içerisinde dönüşten ve herhangi bir sebepten memnun olmayan alıcıya para iadesi yapacağım. Siteyi tekrar geri alacağım.
- Ekstra olarak bu işi ben stok tutup kendim kargolayabilirim derseniz sizlere toptan alım için 3-4 kişi ile görüştürebilirim.
- Yine ekstra olarak ben yurt dışından belirli ürünler alıp onları satacağım derseniz yurt dışı tedarikcimiz ilede görüştüreceğim.
- Ek olarak bu ürünlerde kargo ile gönderilirken ( hem yurt içi hem de yurtdışı ) fatura kesilmemektedir. Bunu alan müşteride bilir. Bu yüzden 5 seneye yakın herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Piyasada hangi model çok gider az gider bunun fizibilitesinide alıcı arkadaş ile paylaşacağım. ( İnstagram ya da herhangi bir mecrada reklam için )