Webmerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 2 ay önce Citroën C-Elysée aldım (Duyduğuma göre Peugeot 301'in bir üst sınıfı diyorlar) Araç 1.6 Motor Turbo Dizel (1.6 HDI)
Almadan önce uzunca bir çok marka model araçları inceledim o fiyat aralığına şiddetle tavsiye ederim aldığım araç 2013 model hız sabitleyici ve sınırlayıcı, yol bilgisayarı, bluetooth-usb-aux vs.vs. bağlantısı var. Uzun yolda normal kullanımda ortalama 2.5-3.0lt/100km yakıyor (90-110KM hızla) Eğer gaza basarsan yakıyor ama muhteşem bir performansı var (mesela düşündüğün modelleri tokatlar). Çerez gibi alınıp satılan bir araç aynı zamanda. Satarkende kolayca satabilirsin
Tavsiyem, varsa çevrende Peugeot 301 veya Citroen C-Elysee aracı olan bir sor derim.
Teşekkürler hocam. Dediğiniz modele bakim. Öneriniz için teşekkür ederim tekrar ne kadara aldınız acaba?
miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hyundai i20 1.4 crdi yazmişsiniz hocam o dizel modeli ben tavsiye ederim cok sağlam,sorunsuz araba ama en boş paketi jump , ben elite full olan 2016 İ20 kullandim 1 yıl araç çok güzel , bagaj(301lt) ve yakıt biraz fazla ama hangi benzinli araci alirsaniz alin 7-10 litre arası yakacaktır.

Ben kullandigim 7-8 litre arası yakıyordu benzinli(ama sürekli kullanacaksaniz lpg takılmalı)
Duruma göre full paket alabilirim.Hangi pakette tam olarak neler var detaylı araştırmadım.
En iyisi dizel bakim ben. Teşekkür ederim hocam