mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cabrio olan bir aracı satmak zor olur. Kaldı ki bmw biraz sıkıntılı araç hem modelinden parçasından cabrio modeller biraz zorlar. Ama audi a4 sıkıntısz. Ben olsam Audi ye devam ederim. Lpg li de olsa o araç yakar eski.
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kumar oynamakla o takası yapmanın bence bir farkı yok neden mi ?
BMW gibi bir aracı herkes ister ama günümüz şartlarında o yaşta bir BMW aracı kimse almak istemez.
Zira bu tarz araçlar her ne kadar diri olsada eskidir eski.
Şöyle izah edeyim. Aracı bugün sıfır alıp garaja koyuyorsunuz 20 yıl sonra çıkarıp biniyorsunuz KM 0 olsada her parçanın bir ömrü vardır o nedenle o arabada mutlaka sorunlar çıkar çıkacaktır.
Aracın temizse bu hayalden vazgeç derim.
AhmetBOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arabanız yatırım amaçlı mı? O paraya ihtiyacınız var mı? Acil bir durumda tek birikiminiz o araba mı? Eğer cevap evet ise renault veya vw ile takas yapın. Yok eğer bu araba keyif amaçlı bi harcama diyorsanız bmw temiz ise gerçek arabaya binin verin audiyi
Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satmayıp, binecekseniz takas yapın.
Satma gibi bir düşünceniz varsa; bulaşmayın.
hedwing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o alacağın bmwye 3 ay binersin sonra o sana binmeye başlar
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
motoru güzel toplamışlarsa ve yağ pompasını orjinal şekilde değiştirdilerse alman iyi olur ama yukarıda belirttiklerim önemli.

mesela bende 94 model hot hatch bir spor otomobil var türkiye de sayılı orjinallerden diyebilirim ama en ufak şeyine kadar orjinal ve gram trim sesi yok uzun yıllardır bende keyif için biniyorum
cafe yada avm vs bir yere parkettim mi veya E-5 te orta şeritte giderken bakışları görebiliyorsun abi bu araba ne böyle kaç model motor sesi ne öyle yaa satıyor musun vs dört dönüyorlar.

90 ların spor otomobilleri gerçek manada keyiflidir kullanmayan binmeyen bilemez.(ekmeği yenmiş araba dert sahibi yapar orası ayrı)

elinde patlar yolda bırakır falan kelimelerine inanma araba düzgünse geçmişi iyiyse ustan o otomobilden anlıyorsa 10 yıllarca daha binersin yeni model yüksek beygirli bir dünya otomobile ise saplarsın

bir tarafta dört kapı diğer tarafta iki kapı otomobil var karar senin

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bayağı bi düşündüm, kararım audi ile yola devam etmek