amasya'da hocam. kendi kendime çalışınca daha iyi anlıyorum. bu sene olmazsa mezuna kalırım ama bu şekilde de boşa geçmiş oluyor vaktim.
Dostum İTÜ Elektronik'te okuyan ve sana benzer şeyleri yaşamış bir abin olarak ben de naçizane birkaç şey söyleyeyim. Öncelikle baban eğitiminle ilgilendiği için çok şanslısın, bunun kıymetini bil babana saygı göster. Onu üzmemeye gayret et ama kendin için en iyi olanı özellikle bu konuda en iyi sen bileceksin. Gerekirse dershanede derslerde dersi bırakıp konu çalış. Zor gelir ama alışırsın. Dershaneye de o kadar para verilmiş madem, oradan da sonuna kadar faydalanmaya bak. Konu çalışacaksın ama sisteme adapte olmak için soru çözmen şart. Bazı konuları soru üstünde de daha iyi anlarsın. Eğer azmin varsa ve gerçekten istiyorsan bu sene her şeyi bir kenara bırakıp sadece derslerine odaklan. Ve tekrar hazırlanman gerekirse ara vermeye kalkma. Çok zor olacaktır, yazın yavaşlarsın ama tamamen bırakıp biraz dinleneyim dersen herşeye baştan başlamak zorunda kalırsın.