İyi akşamlar. Bu sene ilk defa üni sınavına gireceğim. Sorunum şu ki babam istemediğim halde raunt diye bir online eğitim şeysi aldı. Öğrenme tarzıma uymadığı halde dersaneye de gönderdi.
3 senedir dersleri dinlemedimden konu eksiğim çok fazla. Kitap okuma alışkanlığım sayesinde paragraf ve problem sorularını çözüyorum az da sosyal yapıyorum tyt'den 60 net civarı çıkartıyorum ama ayt hiç yapamıyorum 10 neti zor geçiyorum.
Şu an da dersanedeyim benim bilmediğim konuları soru üstünden hızlı hızlı geçiyorlar her hafta geliyorum bir halt öğrenmeden eve baş ağrısıyla geri dönüyorum.
başta başlamak istemediğimi sonrasında 3 kez babama bırakmak istediğimi söyledim her seferinde dene, biraz daha dene, faydası olmuyor mu diyor. 1 hafta gitme sonra karar ver diyo her gün gelip dersanenin faydalarından konuşuyo. anlatamıyorum kendim çalışınca yapabildiğimi.
konu eksiğim olduğunu anlatamıyorum bir yandan okul sınavları ve ödevler bir yandan boşu boşuna dersaneye gidip tüm hafta sonumu boşa geçirip konularımı tamamlayamam.
hedefim de yüksek. en kötü ilk 50k ya girmem lazım yoksa çankaya yazılım bile gelmeyecek ve mezuna kalacağım.
kafayı yemek üzereyim bi yol gösterin