Evet ben yıllardır kullanıyorum. Ekonomi konusunda aslında ekonomik, tüketim olarak sadece arıtmaya verdiğiniz parayı düşünmeyin musluktan aldığı arıtılmamış suyun yaklaşık 2/1 ila 3/1 ini kullanımına sokuyor. fakat bu gözünüzü korkutmasın toplam kapasite 10 lt ve sebze yıkamaktan yemek yapmaya, çay demlemeye kadar kullanıyorsunuz ki oldukça lezzetli oluyor.
Bu arada size ciddi bir kaç uyarım var. Reverse Osmos denilen sistemle su önce saflaştırılarak sonradan içine ek bir filitre ile mineral katılarak işlem sonuçlanıyor. Bu durumda kullandığınız filitreler ve marka çok önemli çünkü eğer saçma ucuz bir marka kullanırsanız bu durumda ihtiyacınız olan minerallerin bulunmadığı bir su içersiniz ve bu sağlığınız için iyi olmaz.
Kardeşim bu işi yaptığı için biraz bilgim var anlatmıştı bana ilk ikna olmamıştım uzun uzadıya anlatmıştı. yaklaşık 6 yıldır filan kullanıyorum hatta bizim evdeki suyu tadım alan 6 7 kişi daha oldu bu şekilde. İstersen yardımcı olması için sana telefonunu paylaşabilirim.